Affärskopplad Coaching, Karriärrådgivning & Outplacement

Rätt coach säkerställer “The perfect match”

Affärskopplad coaching, karriärrådgivning och outplacement som utgår från dig, skräddarsytt med individen i fokus

Har du nånsin tänkt dig att Zlatan eller världs-cellisten Yo-Yo Ma skulle kunna vara på den nivå de är på utan att träna eller att de skulle träna utan en tränare? Att de nått dit de är utan att sätta mål? Att de inte haft en plan på hur de ska ta sig till nästa steg? Det verkar smått absurt när man ser på det så. Men ändå är det ofta så det ser ut i näringslivet. Där förväntas vi ofta bara leverera utan att ta oss tid till eftertanke, egen reflektion eller säkra att vi har fokus på att vi gör rätt saker för att nå våra långsiktiga mål. Vår affärskopplade coaching, karriärrådgivning och outplacement hjälper dig.

Om du har tränat på ett gym utan att bli speciellt mycket starkare så har du säkert upplevt skillnaden när du tränar med en personlig tränare. Precis så funkar coaching. En PT för ditt huvud och för din framtid.

Varje individ har unika förutsättningar och unika frågeställningar. Vad just du behöver fokus på vet bara du. Men vi kan hjälpa dig ta reda på det. Genom en strukturerad och affärskopplad personbedömning hittar vi snabbare till pudelns kärna och skapar insikt om varför det är som det är. Genom vårt stall av coacher med olika inriktning kan vi hjälpa dig hantera de delar som behöver utvecklas. Därför kan vi också snitsla en realistisk väg mot det mål som sätts upp.

Vi har flera olika tjänster beroende på vad du behöver hjälp med.

Coaching

När du har hjälp av ett bollplank, en plats där du kan ventilera det som är viktigt för just dig. Vi hjälper dig med en plats för egen reflektion, för egna tankar, för att hålla fokus på det som är viktigt, hantera det som är svårt och lägga en plan för hur du ska ta dig vidare. Vi tittar på dina alternativ tillsammans, vrider och vänder och skapar en realistisk plan för att komma framåt.

Karriärrådgivning & Outplacement

Du kanske sitter fast, vet inte hur du ska komma vidare – eller så har du redan en aggressiv önskan om ett långsiktigt mål men vet inte riktigt hur du ska ta dig dit. Du kanske redan har sagt upp dig, blivit uppsagd eller fått ”en deal”. Oavsett hur dina förutsättningar ser ut så kan vi hjälpa dig att skapa en snitslad bana dit du vill nå.

Vår karriärrådgivning och outplacement-tjänst är helt skräddarsydd runt individen. Här finns inga färdiga CV-mallar eller ”gör si så blir det så-råd”. Alla har olika förutsättningar och vi anpassar oss till dem. Vi delar generöst med oss av erfarenheter kring rekrytering i form av CV-konsulting och hur arbetsgivare tänker när de väljer vem de ska anställa. Vi coachar dig och ser till just dina förutsättningar. Bland vår mest uppskattade expertis finns vår skräddarsydda intervjuträning som är bland den vassaste på marknaden. Vi guidar dig genom olika tekniker och ser till att du är väl förberedd och rustad för att presentera dig på ett framgångsrikt sätt.

Därför ska du välja oss

Vår process för coaching är kreerad för att skapa mätbara resultat och varaktig förändring. Vi utgår från individen och skräddarsyr allt runtomkring. Ge dig själv bättre förutsättningar att lyckas. Och ge din organisation bättre förutsättningar – vi kan även utbilda chefer i coachande ledarskap, förhållningssätt och feedback för att ta ert ledarskap till en högre nivå.

Kontakta oss idag för att boka ett förutsättningslöst möte.