Våra tjänster

När du vill veta hur din affär mappar mot dina medarbetare

Vi gör vad vi heter – we:assess

WE:ASSESS är specialister på affärskopplad personbedömning. Vi har nästan 20 års erfarenhet av personbedömning / assessment och hjälper dig skapa underlag för beslut i frågor som rör människor. Vi har jobbat med bolag i samtliga sektorer, stora som små. Våra kunder finns bland mjukvarubolag, investmentbolag, fastighetsbolag, industriella bolag, transportbolag, arbetsgivarorganisationer, kommuner, landsting, retail, media, tech, automotive, hälsa, leisure mm.

Affärskopplad personbedömning / assessment

Vi tittar på din affär, det som ska göras och utföras i din verksamhet – och gör vår personbedömning / assessment utifrån det. Det blir en strikt affärskopplad personbedömning. Den kan sedan ligga till grund för en av våra tjänster.

Våra tjänster

 • Assessment inför rekryteringsbeslut
  Från enkla tester till Assessment Center med simuleringsövningar under en hel dag
 • Assessment inför utveckling
  Från enkla tester upp till development center med simuleringsövningar under en hel dag. En god grund för utvecklingsprogram, utbildning och/eller coaching.
 • Management Audit
  vi genomlyser ledningsgruppen eller ledande befattningshavare för att bättre förstå deras personlighet, drivkrafter och talanger.
 • Rekrytering
  Vi tar hand om hela eller delar av din rekrytering. Headhunting/Search eller Selection/Urval
 • Coaching
  Baserat på individens behov, situation, mål och förväntningar skräddarsyr vi ett coachingprogram som förändrar beteenden och leder till önskat mål.
 • Karriärrådgivning
  Vi har lång erfarenhet av hur det funkar på andra sidan bordet i rekrytering. Vi kan hjälpa dig sätta mål för din karriär och lägga en plan för hur de ska nås på lång och kort sikt. Vi hjälper till med skräddarsydd rådgivning och konsulttjänster för att vässa CV, förbereda dig med intervjuträning och individanpassad coaching.
 • Utbildning & seminarier
  Vi har utbildat hundratals chefer i kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och så kallad mekanisk rekrytering med starka inslag av tester och analyser.
 • Konsulttjänster
  Vi hjälper dig titta på din rekryteringsprocess och vässa den så att du själv kan göra bättre och mer effektiva rekryteringar.

 

Kontakta oss så berättar vi mer.